Az oldalt böngészve elfogadod, hogy használod a sütiket. Ez az üzenet csak egyszer jelenik meg.

Tudj meg többet itt...
Értem
GPeti07- Just Dance 2021 Magyarország banner

Mi a Just Dance?

A Just Dance egy olyan játék, amelyben a képernyőn különböző koreográfiákat táncoló figurákat kell utánozni, ezzel játékosan vezet be a tánc világába. Minél pontosabb egy mozdulat, annál több pontot kap a játékos. Az általános pontszerzés mellett arany mozdulatokat (YEAH) is tartalmaz a játék, aminek eltalálásával extra pontokat lehet szerezni. Az eredmény csillagok formájában is látható 1-5-ig 2000 pontonként. Miután a játékos eléri a 11000 pontot, megkapja a Superstar jelzőt, 12000 pont után pedig a Megastar-t. Egyszerre több játékos is játszhat és versenyezni is lehet egymás ellen.

Itt megtudhatsz mindent az alábbiakról...

 • Hogyan játszhatok, mi kell hozzá?
 • Just Dance Demó
 • World Dance Floor
 • Just Dance Unlimited
 • Ubisoft Club
 • Napi Kihívások
 • Just Dance Kids Mód
 • Rejtett számok feloldása
 • ... és még sok hasznos Just Dance infó!

Just Dance 2020 piktogram

Hogyan játszhatok, mi kell hozzá?

Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch konzolokon, megvásárolható dobozos termékként vagy a konzolhoz tartozó Online boltban.

 • A Just Dance Xbox One-on játszató Kinect kamerával, mely szabad mozgást tesz lehetővé a képernyő előtt, vagy jobb kézben tartott okostelefonnal a Just Dance Controller appal, mely letölthető Android-ra és iOS-re.
 • PlayStation 4-en szintén játszható kamerával, viszont a PlayStation Camera nem nyújt olyan minőségű játékélményt mint a Kinect. Továbbá játszható PlayStation Move-al, valamint a Just Dance Controller appal, mely letölthető Android-ra és iOS-re
 • Nintendo Switch esetén a Joy-Con-ok segítségével lehet játszani, melyek közül egyet jobb kézben tartva kell követni a karakterek mozgását.
 • A Just Dance Now ingyenesen elérhető PC-re, telefonra, táblagépre, okos TV-re, az Google Play és Apple Store-ban. További részletekért és a játékhoz keresd fel a www.justdancenow.com weboldalát.
 • Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, illetve egyéb régebbi konzolokra már nem jelent meg a Just Dance 2020 vagy újabb kiadása.

Just Dance Demó

A demó változat az megjelent táncok közül 2-t tartalmaz. Ebben kipróbálhatod a Kill This Love quartetjét és a Talk solo táncát ingyen.

A demó verzió elérhető Xbox One, PlayStation 4 vagy Nintendo Switch konzolokra. Konzolodra letöltheted a Microsoft Store-ból, a PlayStation Store-ból és a Switch Game Store-ból.

World Dance Floor

A World Dance Floor (WDF) egy konzolokon elérhető online Just Dance játékmód, ahová a táncosok a világ bármely pontjáról csatlakozhatnak. Egy automatikusan végtelenített tánclistát kapnak, különböző témájú játékmódokkal.

A teljesítményed alapján online rangot érhetsz el. Ez a rangsor minden második héten újra indul.

Ehhez az online játékmódhoz nem szükséges további előfizetés, csupán maga a játék szükséges.

Just Dance 2020 World Dance Floor

A World Dance Floor-on az alábbi események aktiválódnak:

 • Song vote: A játék 2 táncot ajánl fel a játékosoknak és amelyikre több szavazat érkezik, az lesz a következő, amit eltáncolhatnak.
 • Team Battle: A kékek és pirosak harca. Kötelességed minél több pontot gyűjteni a csapatodnak a győzelemért.
 • Beat The Boss: Itt az összes játékos a Boss ellen harcol 1-3 számon keresztül. Minél több a csillag, annál nagyobb az esély a győzelemre.
 • Tournaments: A játékosoknak mindent bele kell adni, hogy megmutassák, hogy ők a legjobbak a következő 3 táncból.
 • Weekly Tournament: A heti tournament minden vasárnap este 6 (óra állítástól függően +/- 1 óra eltérés lehet) órától kezdődik, 8 számból áll, és sokkal nagyobb kihívás. Ezen a világ legjobbjai biztosan részt vesznek. Mutasd meg nekik, hogy te vagya legjobb!
 • Happy Hour: Unlimited-es táncokat próbálhatsz ki, akkor is, ha nincs előfizetésed rá.

Just Dance Unlimited

Elérhető a játékon belül a Just Dance Unlimited előfizetés, mely korábbi Just Dance kiadásokból rengeteg táncot tesz elérhetővé az interneten keresztül. Ehhez szükséges Ubisoft Club fiók és a konzolon telepített Ubisoft Club alkalmazás. Az előfizetés nem vihető át az egyik konzolról a másikra, mivel az Microsoft, PlayStation vagy Swicth fiókokhoz kapcsolódik.

A World Dance Floor internetes játékmódhoz nem szükséges előfizetés, valamint időnként a "Happy Hour" esemény alatt ingyen is táncolhatsz a korábbi számokra.

A Just Dance Unlimited próbaidőszak az alábbi konzolokon aktiválható:

 • Playstation 4
 • Xbox One
 • Nintendo Switch
 • Nintendo WiiU

Minden konzol esetében szükséges belépni a konzolhoz található fiókba, és internet kapcsolatot biztosítani. A próbaidő fiókonként csak egyszer aktiválható.

Az aktiválás menete:

Just Dance 2016:
A játékhoz mellékelt licenckulcs aktiválása szükséges. (Csak eredeti példány esetén)

Just Dance 2017:
A játék első elindítása után azonnal aktiválódik 3 hónap próbaidő.

Just Dance 2018:
4 tánc után automatikusan aktiválódik a fiókon a 3 hónapos próbaidő.

Just Dance 2019:
3 tánc után automatikusan aktiválódik a fiókon a 1 hónapos próbaidő.

Just Dance 2020:
Belépés után manuálisan aktiválható a fiókon 1 hónap próbaidő.

Just Dance 2021:
Belépés után manuálisan aktiválható a fiókon 1 hónap próbaidő.

Az Unlimitedből hátralévő napokat mutató visszaszámláló a játékprofilban található. További Unlimited előfizetést a Játékos fiókból lehet kezdeményezni.

Ubisoft Club

A Ubisoft Club fiókkal további achievement-eket tudsz teljesíteni, melyből játékbeli tartalamkat oldhatsz fel. Valamint képes szinkronizálni az elért pontjaid a különböző játékverziók és konzolok közt.

A Club alkalmazás szükséges a játék Unlimited funkciójának használatához. Ubisoft Club fiókot itt tudsz regisztrálni. A konzolodra szükséges telepíteni a Ubisoft Club alkalmazás, amit a konzol saját áruházában ingyenesen letölthetsz. A Club fiókkal további achievement-eket tudsz teljesíteni, melyből játékbeli tartalamkat oldhatsz fel.

GPeti07 - Just Dance Ubisoft Club

Napi Kihívások

Az egyes kihívások értéke a nehézségi szinttől függ. Három érték van: 50, 100 vagy 200 Mojo. Az Unlimited kihívások csak a Just Dance Unlimited előfizetéssel teljesíthetőek.

A játék minden indítása után megjelenik egy képernyő, amely bemutatja az aktuális kihívásokat. A már korábban elkezdett kihívások, csak azok teljesítését követően cserélődnek le.

Just Dance Kids Mód

Ez egy gyerekek szóló játékmód mely elérhető a Just Dance 2018, 2019, 2020 és 2021-ben. Ezt a módot a játék indításánál válaszhatod ki.

Ebben a módban nem teljesíthetők a Napi Kihívások, és a pontozórendszer is gyerekbarát verzióban érhető el.

Rejtett számok feloldása

Kódok beváltásával rejtett táncok oldhatók fel a Just Dance 2018, 2019 és 2020-ban az alábbi módon:

 1. Lépj be a Profil kártyádba.
 2. Nyisd meg a Settings menüt
 3. Válaszd a "Redeem code" opciót.
 4. Add meg a kódot és erősítsd meg.

A rejtett táncok listáját és a feloldásukhoz szükséges kódokat itt tekintheted meg!

Mást keresel?

Tekintsd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket is!
Ott sem találod? Keress elérhetőségeimen és hamarosan válaszolok!

Kapcsolatfelvétel

gpeti07,candyversium,the_lady_sylvanas