Az weboldal sütiket használ, ezekről itt tájékozódhatsz bővebben, de ha szeretnéd módosíthatod a beállításait.

Elfogadom
GPeti07 - Just Dance 2023 Magyarország banner

Mi a Just Dance?

A Just Dance egy olyan játék, amelyben a képernyőn különböző koreográfiákat táncoló figurákat kell utánozni, ezzel játékosan vezet be a tánc világába. Minél pontosabb egy mozdulat, annál több pontot kap a játékos. Az általános pontszerzés mellett arany mozdulatokat (YEAH) is tartalmaz a játék, aminek eltalálásával extra pontokat lehet szerezni. Az eredmény csillagok formájában is látható 1-5-ig 2000 pontonként. Miután a játékos eléri a 11000 pontot, megkapja a Superstar jelzőt, 12000 pont után pedig a Megastar-t. Egyszerre több játékos is játszhat és versenyezni is lehet egymás ellen.

Itt megtudhatsz mindent...

 • Hogyan játszhatok, mi kell hozzá?
 • Just Dance Demó
 • World Dance Floor
 • Just Dance Unlimited
 • Ubisoft Connect (régebben Ubisoft Club)
 • Napi Kihívások
 • Just Dance Kids Mód
 • Rejtett számok feloldása
 • ... és még sok hasznos Just Dance infó!

GPeti07 - Just Dance 2020 piktogram

Hogyan játszhatok, mi kell a játékhoz?

Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch konzolokon, megvásárolható a Just Dance dobozos termékként vagy a konzolhoz tartozó Online boltban, régebbi játékokat használtan találhatsz.

 • Xbox One (Fat, első kiadás)-on játszató Kinect kamerával, mely szabad mozgást tesz lehetővé a képernyő előtt, vagy jobb kézben tartott okostelefonnal a Just Dance Controller appal, mely letölthető Android-ra és iOS-re.
 • Xbox One S vagy X (újabb kiadás) már közvetlenül nem támogatja a Kinect csatlakoztatását, így Kinect átalakító adapter beszerzése is szükséges. Játszató Kinect kamerával, mely szabad mozgást tesz lehetővé a képernyő előtt, vagy jobb kézben tartott okostelefonnal a Just Dance Controller appal, mely letölthető Android-ra és iOS-re.
 • Xbox Series (S vagy X)-en kizárólag jobb kézben tartott okostelefonnal és a Just Dance Controller appal játszató, mely letölthető Android-ra és iOS-re. A Kinect nem támogatott.
 • PlayStation 4-en játszható kamerával, viszont a PlayStation Camera nem nyújt olyan minőségű játékélményt mint a Kinect, illetve körülményes a környezet megteremtése a tökéletes játékélményhez. Továbbá a kamera mellett játszható az újgenerásiós PlayStation Move-al, valamint a Just Dance Controller appal, mely letölthető Android-ra és iOS-re. Az első generációs PS3-ra szánt Move nem kompatibilis a PS4-el.
 • PlayStation 5 már nem támogatja a PS5 HD Camera-val való játékot és a PS Move támogatása is megszűnt. Kizátólag jobb kézben tartott okostelefonnal és a telefonra telepített Just Dance Controller appal játszható, mely letölthető Android-ra és iOS-re.
 • Nintendo Switch esetén a Joy-Con-ok segítségével lehet játszani, melyek közül egyet jobb kézben tartva kell követni a karakterek mozgását.
 • A Google Stadia egy streaming szolgáltatáson keresztül teszi megvásárolhatóvá a Just Dance-t, mellyel akár PC-n vagy Laptopon keresztül is játszhatunk. Kizárólag jobb kézben tartott okostelefonnal és a Just Dance Controller appal használható, mely letölthető Android-ra és iOS-re.
 • Xbox 360, PlayStation 3, illetve Wii U konzolra már nem elérhető a Just Dance 2020 vagy újabb kiadás.
 • Wii konzolra már nem elérhető a Just Dance 2021 vagy újabb kiadás.

Just Dance Demó

A demó változat az megjelent táncok közül 2-t tartalmaz. Ebben kipróbálhatod a Kill This Love quartetjét és a Talk solo táncát ingyen.

A demó verzió elérhető Xbox One, PlayStation 4 vagy Nintendo Switch konzolokra. Konzolodra letöltheted a Microsoft Store-ból, a PlayStation Store-ból és a Switch Game Store-ból.

World Dance Floor

A World Dance Floor (WDF) egy konzolokon elérhető online Just Dance játékmód, ahová a táncosok a világ bármely pontjáról csatlakozhatnak. Egy automatikusan végtelenített tánclistát kapnak, különböző témájú játékmódokkal.

A teljesítményed alapján online rangot érhetsz el. Ez a rangsor minden második héten újra indul.

Ehhez az online játékmódhoz nem szükséges további előfizetés, csupán maga a játék szükséges.

Just Dance 2020 World Dance Floor

A Just Dance 2021-ben a World Dance Floor-on az alábbi esemény zajlik ismétlődően:

 • Tournaments: A játékosoknak mindent bele kell adni, hogy megmutassák, hogy ők a legjobbak a következő 3 táncban.
 • Season Tournaments: Előre kiírt szezonális bajnokságokért kövesd a legfrisebb híreket.

A Just Dance 2022-ben a World Dance Floor-on folyamatosan 3 táncból álló miniversenyek zajlanak.

Just Dance Unlimited

Elérhető a játékon belül a Just Dance Unlimited előfizetés, mely korábbi Just Dance kiadásokból rengeteg táncot tesz elérhetővé az interneten keresztül. Ehhez szükséges Ubisoft Connect fiók és a konzolon telepített Ubisoft Connect alkalmazás. Az előfizetés nem vihető át az egyik konzolról a másikra, mivel az Microsoft, PlayStation vagy Swicth fiókokhoz kapcsolódik.

A World Dance Floor internetes játékmódhoz nem szükséges előfizetés, valamint időnként a "Happy Hour" esemény alatt ingyen is táncolhatsz a korábbi számokra.

Just Dance Unlimited vásárlása: a konzolodhoz tartozó Microsoft Store, PlayStation Store, vagy Stiwtch e-Shop boltban vásárolhatsz, kizárólag digitálisan. A várárlást a játékon belül a profilodon keresztül is meg tudod kezdeni.

A Just Dance Unlimited próbaidőszak az alábbi konzolokon aktiválható:

 • Playstation 4
 • Xbox One
 • Nintendo Switch
 • Nintendo WiiU

Az Unlimitedből hátralévő napokat mutató visszaszámláló a játékprofilban található. További Unlimited előfizetést a Játékos fiókból lehet kezdeményezni.

Minden konzol esetében szükséges belépni a konzolhoz található fiókba, és internet kapcsolatot biztosítani. A próbaidő fiókonként csak egyszer aktiválható.

Az aktiválás menete:

Just Dance 2016:
A játékhoz mellékelt licenckulcs aktiválása szükséges. (Csak eredeti példány esetén)

Just Dance 2017:
A játék első elindítása után azonnal aktiválódik 3 hónap próbaidő.

Just Dance 2018:
4 tánc után automatikusan aktiválódik a fiókon a 3 hónapos próbaidő.

Just Dance 2019:
3 tánc után automatikusan aktiválódik a fiókon a 1 hónapos próbaidő.

Just Dance 2020:
Belépés után manuálisan aktiválható a fiókon 1 hónap próbaidő.

Just Dance 2021:
Belépés után manuálisan aktiválható a fiókon 1 hónap próbaidő.

Just Dance 2022:
Belépés után manuálisan aktiválható a fiókon 1 hónap próbaidő.

Ubisoft Connect (régebben Ubisoft Club)

A Ubisoft Connect fiókkal további achievement-eket tudsz teljesíteni, melyből játékbeli tartalamkat oldhatsz fel. Valamint képes szinkronizálni az elért pontjaid a különböző játékverziók és konzolok közt.

A Connect alkalmazás szükséges a játék Unlimited funkciójának használatához. Ubisoft Connect fiókot itt tudsz regisztrálni. A konzolodra szükséges telepíteni a Ubisoft Connect alkalmazás, amit a konzol saját áruházában ingyenesen letölthetsz. A Connect fiókkal további achievement-eket tudsz teljesíteni, melyből játékbeli tartalamkat oldhatsz fel.

GPeti07 - Just Dance Ubisoft Connect

Napi Kihívások

Az egyes kihívások értéke a nehézségi szinttől függ. Három érték van: 50, 100 vagy 200 Mojo. Az Unlimited kihívások csak a Just Dance Unlimited előfizetéssel teljesíthetőek.

A játék minden indítása után megjelenik egy képernyő, amely bemutatja az aktuális kihívásokat. A már korábban elkezdett kihívások, csak azok teljesítését követően cserélődnek le.

Próbálj ki további kihívásokat is!

Just Dance Kids Mód

Ez egy gyerekek szóló játékmód mely elérhető a Just Dance 2018, 2019, 2020 és 2021-ben. Ezt a módot a játék indításánál válaszhatod ki.

Ebben a módban nem teljesíthetők a Napi Kihívások, és a pontozórendszer is gyerekbarát verzióban érhető el.

Rejtett számok feloldása

Kódok beváltásával rejtett táncok oldhatók fel a Just Dance 2018, 2019 és 2020-ban az alábbi módon:

 1. Lépj be a Profil kártyádba.
 2. Nyisd meg a Settings menüt
 3. Válaszd a "Redeem code" opciót.
 4. Add meg a kódot és erősítsd meg.

A rejtett táncok listáját és a feloldásukhoz szükséges kódokat itt tekintheted meg!

Mást keresel?

Tekintsd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket!
Ott sem találod? Keress elérhetőségemen!

Gyakori kérdések