Az weboldal sütiket használ, ezekről itt tájékozódhatsz bővebben, de ha szeretnéd módosíthatod a beállításait.

Elfogadom
GPeti07 - Just Dance 2024 Magyarország banner

Találd meg a számodra ideális fejlődési lehetőségeket

Feljleszd képességeid, légy fittebb és tapasztaltabb táncos az itt található remek tanárok, iskolák segítségével!


Budapest


Dance Workout

Tanulj egy Magyar Országos Just Dance bajnoktól!

Észre sem fogod venni miből mennyit csinálsz, de többet, mint amire gondolnád, hogy képes vagy! Figyelj a ritmusra, élvezd, és kövesd a gyakorlatokat!

Ebben az edzésformában, az órákon bemelegítő tréninget- és saját testsúlyos erősítő edzéseket sajátíthatsz el, mindezeket táncos elemekkel ötvözve, továbbá elengedhetetlen óra végi levezető nyújtás rutinban lesz részed. Ezáltal fejlődik az erőnléted, a hajlékonyságod, egyensúlyod és a mozgáskultúrád is bővül, így könnyebben tudsz új Just Dance koreográfiákat is tanulni, és azokkal tartani a tempót! A gyakorlatsorok könnyen követhetők, de tele vannak kihívásokkal.

Részese lehetsz egy sportos közösségnek, akikkel inspiráljuk egymást a fejlődésben.

Tetszik! Érdekelnek a részletek...

Dance Workout

W.O.W. of Dance

A W.O.W. of dance egy táncos közösség, ahol ÖNMAGAD lehetsz, miközben feszegeted a határaidat. Egy biztonságos, családias és barátságos hely, ahol pozitív, inspiráló táncos közösségben töltheted a szabadidődet.

A közösség alapját a KORTÁRS-HIPHOP táncóra képezi. Egy olyan táncórát képzelj el, ahol ötvözzük a kortárs-modern tánctechnikákat a hiphop stílusirányzataival. A KORTÁRS-HIPHOP táncóra nagyon dinamikus és intenzív, de imádni fogod, mert itt nem kell senkinek sem megfelelned. Ez egy közösség, ahol nem az számít, hogy kezdő vagy haladóként érkezel – csakis az, hogy jól érezd magad, kikapcsolj, és magadhoz képest fejlődj.

Tetszik! Érdekelnek a részletek...

W.O.W. of Dance