Az oldalt böngészve elfogadod, hogy használod a sütiket. Ez az üzenet csak egyszer jelenik meg.

Tudj meg többet itt...
Értem
GPeti07- Just Dance 2021 Magyarország banner

Gyakori kérdések

Itt válasz kapsz az alábbi kérdésekre...

 • Hogyan játszhatok, mi kell a játékhoz?
 • Nincs konzolom, ingyen is játszhatok?
 • Internet nélkül is játszható?
 • A World Dance Floor-on mi az Xbox és Ubisoft logó a játékosok neve mellett?
 • ... és még sok hasznos Just Dance infó!

GPeti07 - Just Dance 2020 piktogram

Hogyan játszhatok, mi kell a játékhoz?

Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch konzolokon, megvásárolható dobozos termékként vagy a konzolhoz tartozó Online boltban.

 • A Just Dance Xbox One-on játszató Kinect kamerával, mely szabad mozgást tesz lehetővé a képernyő előtt, vagy jobb kézben tartott okostelefonnal a Just Dance Controller appal, mely letölthető Android-ra és iOS-re.
 • PlayStation 4-en szintén játszható kamerával, viszont a PlayStation Camera nem nyújt olyan minőségű játékélményt mint a Kinect. Továbbá játszható PlayStation Move-al, valamint a Just Dance Controller appal, mely letölthető Android-ra és iOS-re
 • Nintendo Switch esetén a Joy-Con-ok segítségével lehet játszani, melyek közül egyet jobb kézben tartva kell követni a karakterek mozgását.
 • Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, illetve egyéb régebbi konzolokra már nem jelent meg a Just Dance 2020

Nincs konzolom, ingyen is játszhatok?

Igen, az okostelefonra letölthető a Just Dance Now alkalmazással, melyben hetente egy szám ingyenesen elérhető, valamint, a játékban szerzett pontokkal feloldható bármely másik tánc is. Az alkalmazással könnyedén lehet csatlakozni WiFi-n keresztül PC-hez, tablethez, laptophoz, vagy okos tévéhez, melyen szükséges megnyitni a www.justdancenow.com oldalt, és az ott kapott azonosítóhoz, lehet csatlakozni az okostelefonnal. A kontrollerként használható alkalmazás letölthető Android-ra és iOS-re. Ez a legújabb Just Dance kiadás táncait nem tartalmazza, viszont folyamatosan elérhetővé válnak egy év elteltével.

GPeti07 - Just Dance Now

Internet nélkül is játszható?

Igen, a Just Dance offline is játszható, viszont elérhető egy ingyenes online mód, a World Dance Floor, ahová a világ bármely pontjáról csatlakozó játékosok ellen táncolhatunk.

A World Dance Floor-on mi az Xbox és Ubisoft logó a játékosok neve mellett?

 • Amennyiben Xboxon játszol, akik szintén Xboxról játszanak a World Dance Floor-on, az ő nevük mellett találhatod meg az Xbox logót. Ez nem feltétlen jelenti azt, hogy ugyan úgy Kinecttel, vagy épp telefonnal játszanak, mint te.
 • Amennyiben PlayStation 4-en játszol, úgy egy Ubisoft logót fogsz találni a szintén PS4-el játszó játékosok nevénél. Itt szintén nem tudhatod hogy ők PS Kamerával, PS Move-al, vagy épp telefonnal játszanak.

Akinél nem látsz semmilyen logót, ők más típusú konzolon keresztül csatlakoznak. Ez a cross play miatt működik így, viszont, ha ez zavar, a játék beállításaiban ki tudod kapcsolni.

Más kérséded van?

Tekintsd meg a Just Dance leírását is!
Ott sem találod? Keress elérhetőségeimen és hamarosan válaszolok!

Kapcsolatfelvétel

gpeti07,candyversium,the_lady_sylvanas