Az weboldal sütiket használ, ezekről itt tájékozódhatsz bővebben, de ha szeretnéd módosíthatod a beállításait.

Elfogadom
GPeti07 - Just Dance 2024 Magyarország banner

Érkezik a Just Dance 2022

2021.06.12. 22:00 - Írta: GPeti07

Érkezik a Just Dance 2022
Az Ubisoft Forward-on bemutatták a Just Dance® 2022-t! A táncjáték visszatér új univerzumokkal és 40 friss, új számmal a legfrissebb slágerlistáktól a nagyszerű klasszikusokig!

Megjelenés: 2021. november 4.

Hívd össze barátaid és családtagjaid, mert itt az ideje, hogy feltekerjétek a hangerőt és elengedjétek magatok egy fergeteges táncpartira! A Just Dance minden idők legnagyobb zenei videojáték-franchiseja, több mint 79 millió eladott példánnyal.

A Just Dance 2022 táncjáték 40 friss új dallal és univerzumokkal folytatódik idén ősszel, köztük olyan top-slágerekkel, mint a "Believer" - Imagine Dragons-tól, a "Level Up" - Ciara-tól, és a "Nails, Hair, Hips, Heels" - Todrick Hall-tól. Élvezd te is a táncpartit barátaiddal és családtagjaiddal!

Elérhető Nintendo Switch™-en, PlayStation®5 és PlayStation®4-en, Xbox One, Xbox Series X | S eszközökön, illetve a Google Stadia-n.


Főbb jellemzői a Just Dance 2022-nek

  • Táncolj a 40 legfrissebb dalra a listavezető slágerektől a családok klasszikusokig!
  • Idén visszatérnek a rajongók által kedvelt Just Dance módok!
  • Meríts ihletet személyes szám ajánlásokkal, illetve elmentheted kedvenc dalaid!
  • Csatlakozz a World Dance Floor-hoz, és mutasd meg a világnak, hogy te vagy a legjobb!
  • Nincs konzolod? Csatlakozz a Google Stadiával! Bővebben...
  • A tánchoz nincs szükség további kiegészítőkre! Használhatod okostelefonoddal, a Just Dance Controller alkalmazással! Bővebben...
  • Minden Just Dance 2022 példány tartalmaz 1 hónap INGYEN Just Dance Unlimited-ed, mellyel több mint 700 korábbi dal is elérhető. Bővebben...
  • A testmozgás még soha nem volt ilyen szórakoztató! Indítsd el saját listád a Sweat móddal, mely motivál az elégetett kalóriákkal.
  • "Quickplay" mód azoknak a játékosoknak, akik szeretnek indítás után rögtön beleugrani egy véletlenszerű lejátszási listába.

Fedezd fel a Just Dance 2022 már elérhető számlistáját

Az alábbi zenékre táncolhatsz:

Ne maradj le!

Ne felejts el részt venni a közösségi szavazáson, ezzel Todrick Hall exkluzív Just Dance változatának Nails, Hair, Hips, Heels című videoklipjének elkészítésében a következő pár napban!
További információ: justdancegame.com

Csatlakozz a Magyar közösséghez

Csatlakozz egy aktív magyar Just Dance közösséghez Facebookon és Discordon, ahol bátran kérdezhetsz, megoszthatod pontjaid, videóid, eredményeid, és csevehetsz más Just Dancerekkel!

Galéria

Csatlakozz a Magyar közösséghez

Csatlakozz egy aktív magyar Just Dance közösséghez Facebookon és Discordon, ahol bátran kérdezhetsz, megoszthatod pontjaid, videóid, eredményeid, és csevehetsz más Just Dancerekkel!


Források: justdance.com

Hirdetés

Dance Workout banner