Az weboldal sütiket használ, ezekről itt tájékozódhatsz bővebben, de ha szeretnéd módosíthatod a beállításait.

Elfogadom
GPeti07 - Just Dance 2024 Magyarország banner

Közeleg a Just Dance 2024 Edition

2023.09.16. 18:50 - Írta: GPeti07

Közeleg a Just Dance 2024 Edition
Táncolj és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben a minden idők legnépszerűbb zenei videojáték-platformjával, a Just Dance 2024 Edition-nel!

Megjelenés: 2022. október 24.    

A játék 40 dalt tartalmaz, a legújabb slágerektől a kedvelt klasszikusokig, beleértve Miley Cyrus "Flowers" című dalát, Bad Bunny "Tití Me Preguntó" című dalát, a BLACKPINK "How You Like That" című dalát és Whitney Houston "I Wanna Dance With Somebody" című dalát.

Bővítsd ki az élményeidet a Just Dance®+-szal! Váltsd be az egy hónapos ingyenes próbaverziót, amely a játék része, és hozzáférést kapsz több száz dalhoz!

Elérhető Nintendo Switch™-en, PlayStation®5-ön, és Xbox Series X | S eszközökön.

 

Fedezd fel a Just Dance 2023 Edition újdonságait

ÚJ DALOK, VILÁGOK ÉS KARAKTEREK

A Just Dance 2024 Edition 40 új dalt és világot tartalmaz, slágerektől kezdve a vírusos internetes jelenségeken át az eredeti dalokig. A dallista változatos műfajokat és korszakokat ölel fel: a latin, a rock, a hiphop és a K-pop műfajtól kezdve az ebben a kiadásban minden megtalálható, amit szeretsz. Fedezz fel magával ragadó és élénk zenei világot a Just Dance egyedi karaktereivel, minden dalhoz külön-külön!

EGY PLATFORM RENDSZERES FRISSÍTÉSEKKEL

A játék most már egy teljesen online szórakoztató platform, amelyet egész évben rendszeresen frissítenek új zenével és jutalmakkal. Függetlenül attól, hogy neked vagy a barátaidnak a 2023-as vagy a 2024-es kiadás van-e a birtokában, minden játékos ugyanazon a platformon kapcsolódik össze és játszhat együtt online. Ha mindkét kiadás a birtokodban van, akkor az összes tartalom egy helyen található!

EGÉSZ ÉVBEN ÚJ TARTALMAK

Vegyél részt tematikus szezonális eseményeken ingyenes dalokkal és lejátszási listákkal, korlátozott ideig. Minden évszak új és izgalmas dalokat, egyedi fejlődési pályát és új jutalmak hoz. Nyerj avatárokat, háttereket, névjelvényeket és beceneveket, hogy személyre szabd táncoskártyádat és megmutasd személyiségedet a játékban.

INGYENES PRÓBA A JUST DANCE®+-HOZ

A Just Dance 2024 Edition minden példányához egy hónapos ingyenes próba jár a Just Dance+ előfizetési szolgáltatáshoz, amely hozzáférést biztosít több száz dalhoz és további tartalmakhoz, amelyeket rendszeresen frissítenek különleges előnyökkel a játékbeli eseményekhez. Táncolj a Just Dance korábbi játékaiból származó minden idők kedvenc hagyományos dalaira, vagy az egyes évszakokban érkező új, exkluzív dalokra!

Just Dance 2024 Edition  bemutató videója

 

 

Just Dance 2024 Edition játékmenet videója

 

 

Ismert meg a történetét

 

 

Próbáld ki az új táncokat a Just Dance 2023-ból

 

 

Lista megtekintése

Csatlakozz a Magyar közösséghez

Csatlakozz egy aktív magyar Just Dance közösséghez Facebookon és Discordon, ahol bátran kérdezhetsz, megoszthatod pontjaid, videóid, eredményeid, és csevehetsz más Just Dancerekkel!


Hirdetés

Dance Workout banner