Az weboldal sütiket használ, ezekről itt tájékozódhatsz bővebben, de ha szeretnéd módosíthatod a beállításait.

Elfogadom
GPeti07 - Just Dance 2025 Magyarország banner

Érkezik a Just Dance 2025 Edition

2024.06.18. 18:04 - Írta: GPeti07

Érkezik a Just Dance 2025 Edition
A Ubisoft bejelentette a Just Dance 2025 Edition megjelenését, amely októberben érkezik Nintendo Switchre, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Megjelenés: 2024. október

A Ubisoft bejelentette a Just Dance 2025 Edition megjelenését, amely októberben érkezik Nintendo Switchre, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A játék 40 új dallal büszkélkedhet népszerű előadóktól, mint Ariana Grande és Lady Gaga, valamint a korábbi Just Dance játékokból származó tartalmak is elérhetőek ezen keresztül a Just Dance + előfizetéssel. Ezenkívül a játékosok egy hónapra ingyenesen hozzáférhetnek a Just Dance+-hoz is.

A játék elérhető Nintendo Switchre, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

A játékot 2024 októberétől lehet megvásárolni.

A Just Dance 2025 Edition új funkciói a következők

40 új dal, köztük Ariana Grande "Break Free"-je és Lady Gaga "Bad Romance"-a   
Tartalom a korábbi Just Dance játékokból   
Ingyenes egy hónapos Just Dance+ hozzáférés   
Továbbfejlesztett Just Dance Unlimited szolgáltatás   
Frissített grafika és animációk   
A Just Dance 2025 Edition tökéletes játék azoknak, akik szeretnek táncolni és szórakozni. A játék remek módja annak, hogy formában maradj és érezd a ritmust.

Fedezd fel a Just Dance 2025 Edition újdonságait

ÚJ DALOK, VILÁGOK ÉS KARAKTEREK

A Just Dance 2025 Edition 40 új dalt és világot tartalmaz, slágerektől kezdve a vírusos internetes jelenségeken át az eredeti dalokig. A dallista változatos műfajokat és korszakokat ölel fel: a latin, a rock, a hiphop és a K-pop műfajtól kezdve az ebben a kiadásban minden megtalálható, amit szeretsz. Fedezz fel magával ragadó és élénk zenei világot a Just Dance egyedi karaktereivel, minden dalhoz külön-külön!

EGY PLATFORM RENDSZERES FRISSÍTÉSEKKEL

A játék most már egy teljesen online szórakoztató platform, amelyet egész évben rendszeresen frissítenek új zenével és jutalmakkal. Függetlenül attól, hogy neked vagy a barátaidnak a 2023-as, 2024-es vagy a 2025-es kiadás van-e a birtokában, minden játékos ugyanazon a platformon kapcsolódik össze és játszhat együtt online. Ha mindkét kiadás a birtokodban van, akkor az összes tartalom egy helyen található!

EGÉSZ ÉVBEN ÚJ TARTALMAK

Vegyél részt tematikus szezonális eseményeken ingyenes dalokkal és lejátszási listákkal, korlátozott ideig. Minden évszak új és izgalmas dalokat, egyedi fejlődési pályát és új jutalmak hoz. Nyerj avatárokat, háttereket, névjelvényeket és beceneveket, hogy személyre szabd táncoskártyádat és megmutasd személyiségedet a játékban.

INGYENES PRÓBA A JUST DANCE®+-HOZ

A Just Dance 2025 Edition minden példányához egy hónapos ingyenes próba jár a Just Dance+ előfizetési szolgáltatáshoz, amely hozzáférést biztosít több száz dalhoz és további tartalmakhoz, amelyeket rendszeresen frissítenek különleges előnyökkel a játékbeli eseményekhez. Táncolj a Just Dance korábbi játékaiból származó minden idők kedvenc hagyományos dalaira, vagy az egyes évszakokban érkező új, exkluzív dalokra!

Az eddig bejelentett dalok

  • "Yes, and?" by Ariana Grande
  • "Unstoppable" by Sia
  • "Poker Face" by Lady Gaga
  • "Basket Case" by Green Day
  • "Calabria 2007" by Enur feat. Natasja

Just Dance 2025 Edition bemutató videója

 

Próbáld ki az új táncokat a Just Dance 2025-ből

 

Lista megtekintése

Csatlakozz a Magyar közösséghez

Csatlakozz egy aktív magyar Just Dance közösséghez Facebookon és Discordon, ahol bátran kérdezhetsz, megoszthatod pontjaid, videóid, eredményeid, és csevehetsz más Just Dancerekkel!


Források: news.ubisoft.com

Hirdetés

Dance Workout banner