Az oldalt böngészve elfogadod, hogy használod a sütiket. Ez az üzenet csak egyszer jelenik meg.

Tudj meg többet itt...
Értem
GPeti07 - Just Dance Magyarország
Just Dance Now icon

Játssz ingyen!

Tedd próbára magad!
A legjobb hely, ami bevezet a Just Dance világába! Csupán a telefonodra és a számítógépedre lesz szükséged.

Kipróbálom
A játékról

Mi a Just Dance?

„Csak táncolnod kell!”
A Just Dance-ben különböző koreográfiákat kell utánozni, ezzel játékosan vezet be a tánc világába.

Bővebben a játékról
Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Valami nem érthető a játékban?
Itt megtalálod a leggyakoribb kérdésekre a választ. Netán nem találod amit keresel, kérdezz bátran!

Lássuk a válaszokat
Just Dance 2021 box cover image

Just Dance 2021

A Just Dance® 2021 táncjáték 40 friss új dallal érkezik, köztük olyan top-slágerekkel, mint a "Don't Start Now" - Dua Lipa-tól, a "Feel Special" - TWICE-tól, és a "Señorita" - Shawn Mendes & Camila Cabello-tól. Élvezd te is a táncpartit barátaiddal és családtagjaiddal!

A játék tartalmaz 1 hónap INGYEN Just Dance Unlimited-ed. Ez az előfizetés egy streaming szolgáltatáson keresztül lehetővé teszi, hogy a korábbi játékokból ismert több mint 550 dalra is táncolhass!

Megjelenés: 2020. november 12. ( )

Bővebben a Just Dance 2021-ről

Friss hírek

A legfontosabb híreket a Just Dance világából magyarul itt találod!

Hírek megtekintése

Ha imádod a Just Dance-t és szeretnél mindent tudni róla, illetve ha szeretsz sportolni, táncolni, esetleg más játékokba is belenéznni, kövess Facebook-on is!

Hírek Coach

Légy része a közösségnek!

Csatlakozz a magyar Just Dance közösséghez Discordon is!

Csatlakozás

Nézz élő Just Dance közvetítéseket

Tarts magyar Just Dancerekkel, akár hetente többször, illetve vasárnap esténként a Weekly Tournament-en. Van amikor egyszerűen szórakozásból játszanak, de vannak, akik a versengést élvezik jobban a World Dance Flooron. Időnként kérheted náluk kedvenc számaid, hogy arra táncoljanak.

Keresd csatornáikat a Streamek lapon! Ha éppen nincs élő műsor, kattints náluk a "Follow" gombra, majd kapcsold be az értesítéseket a harang ikonnal.

Streamek megtekintése
Twitch

Legyél jobb táncos!

Szereted a Just Dance-t, és szeretnél még jobb táncossá válni? Budapesten a KORTÁRS-HIPHOP táncórákon erre van lehetőséged Varga Norbertel a W.O.W. of dance alapítójával és táncoktatójával!

A kortárs-modern tánctechnikái a hiphop stílusirányzataival ötvözve, egymástól elválaszthatatlanul alkot tökéletes egységet az órán. Többek közt, a Just Dance extrém táncaihoz hasonló koreográfiákat tanulhatsz. Előfordul, hogy maga a játékban is megtalálható könnyebb-nehezebb mozdulatokat is elsajátíthatod, viszont a tanultak alapján érezni fogod, hogy magadtól is egyre könnyebben tanulsz újabb koreókat. Mindehhez kapcsolódik egy tréning rendszer, amely segít Neked, hogy szupermagabiztosan kapcsold össze táncstílusokat és hogy egyre jobban élvezd azt, ahogyan táncolsz.

Előregisztráció a 2021-es tánctáborba.

Érdekelnek a táncórák, szeretnék többet megtudni...

Rólam

Miután megszereztem a magyar Országos Just Dance Bajnoki címet 2018-ban, elkezdtem Streamer és videós tevékenykedésem GPeti07 néven a Just Dance-hez kapcsolódóan. Aktívan 2017-ben kezdtem el Just Dancelni, majd egy Just Dance csapat alapító tagjaként folytattam, viszont 2020 közepe óta szabadúszóként tevékenykedem lelkes Just Dancerek támogatásával. 2019 óta Kortárs-HipHop táncórákra járok a WOW of dance-nél, hogy finomítsam és bővítsem a mozgáskultúrámat. 2019 végén sikerült nyernem egy hivatalos berlini Just Dance Party versenyt.

A történetemről bővebben itt olvashatsz.
GPeti07
gpeti07,candyversium,the_lady_sylvanas